Cupa TSR - editia IV - desfasuarea stagiului

Pentru acest stagiu este nevoie de 42 cartuse calibrul 9X19.

La semnalul sonor din punctul A se va executa deplasarea pana la punctul B, unde se executa incarcare rapida (cu un incarcator cu 10 cartuse calibrul 9X19) iar din pozitia in picioare, cu mana dreapta, se vor angaja tintele (baloane), aflate la o distanta de 5 metri.

Dupa consumarea munitiei se va executa deplasarea pana la punctul C, unde se executa incarcare rapida (cu un incarcator cu 6 cartuse calibrul 9X19) iar din pozitia in picioare cu mana stanga vor fi angajate tintele (talere), aflate la o distanta de 3 metri.

Dupa consumarea munitiei se va executa deplasarea pana la punctul D, unde se executa incarcare rapida (cu un incarcator cu 14 cartuse calibrul 9X19) iar din pozitia in picioare cu ambele maini, se vor angaja tintele(aflata la o distanta de 10 metri) cu cate lovituri sunt necesare pentru a lovi cat mai multe din cele zece patrate metalice si cu cate doua lovituri in fiecare cerc al tintei(aflata la o distanta de 8 metri).

Dupa consumarea munitiei se se va executa deplasarea pana la punctul E, unde se executa incarcare rapida (cu un incarcator cu 12 cartuse calibrul 9X19), iar din pozitia in genunchi se vor angaja tintele cu cercuri(aflate la o distanta de 7 metri) cu cate doua lovituri in fiecare cerc si tintele patrate cu cate o lovitura in fiecare.


Penalitatea pentru orice lovitura in afara cercurilor sau pentru patratele metalice care nu sunt lovite este de 5 secunde.
Distantele pana la tinte sunt, de la punctul B la punctul E, 5;3;10;8 si 7 metri.

 

 

TSR la Razvan si Dani

Contacteaza-ne!

Poligon de tir : Tactical Shooting Range

 

Strada Valea Cascadelor,
Nr, 21K, Sector 6, Bucuresti.

 

Program:
Luni- Vineri 12 - 22
Sâmbătă și Duminică 10 - 22

Telefon: +4 0758.330.540

Newsletter

Inscrie-te la newsletter!
Vei putea primi informatii legate de preturi si alte noutati.

Partenerii nostri