Cupa TSR - editia III - desfasuarea stagiului

     Pentru acest stagiu este nevoie de 45 cartuse calibrul 9X19.

    

         La semnalul sonor din punctul A, unde pe masa este asezat pistolul fara incarcator, iar langa acesta incarcatorul cu 9 cartuse calibrul 9X19, din pozitia in sezut cu mana stanga se vor angaja tintele(aflate la o distanta de 3 metri), cu cate trei lovituri in cercul tintei.

 

       Dupa consumarea munitiei se va executa deplasarea pana la punctul B, unde se executa incarcare rapida(cu un incarcator cu 8 cartuse calibrul 9X19) iar din pozitia in picioare cu mana dreapta vor fi angajate tintele in prioritate tactica(aflate la o distanta de 5 respectiv 7 metri), cu cate doua lovituri in fiecare cerc al tintei.

 

       Dupa consumarea munitiei se va executa deplasarea pana la punctul C, unde se executa incarcare rapida(cu un incarcator cu 5 cartuse calibrul 9X19) iar din pozitia in picioare cu ambele maini, se va angaja tinta(aflata la o distanta de 10 metri) cu cate lovituri sunt necesare pentru a lovi cat mai multe din cele cinci patrate metalice.

 

       Dupa consumarea munitiei se introduce pistolul in holster si se va pleca din punctul C spre punctul D, unde pe podea este asezata platforma Roni incarcata administrativ cu 11 cartuse calibrul 9X19, iar din pozitia in genunchi se va angaja tinta(aflate la o distanta de 15 metri) cu cate lovituri sunt necesare pentru a lovi cat mai multe din cele cinci patrate metalice si cu sase lovituri in cercul din tinta oscilanta.

 

       Dupa consumarea munitiei se duce(nu se lasa jos) platforma Roni la spate si se va pleca din punctul D spre punctul E, unde se executa incarcare rapida a pistolului(aflat in holster cu un incarcator cu 12 cartuse calibrul 9X19) iar din pozitia in picioare cu ambele maini se vor angaja tintele(aflate la o distanta de 7 metri), cu cate doua lovituri in cercul tintei de la stanga la dreapta si cu cate doua lovituri in cercul tintei de la dreapta la stanga.

 

         Penalitatea pentru orice lovitura in afara cercurilor sau pentru patratele metalice care nu sunt lovite este de 5 secunde.

         Distantele pana la tinte sunt, in prioritate tactica (din plan apropiat in plan indepartat), 3;5;7 si 15 metri.

 

 

TSR la Razvan si Dani

Contacteaza-ne!

Poligon de tir : Tactical Shooting Range

 

Strada Valea Cascadelor,
Nr, 21K, Sector 6, Bucuresti.

 

Program:
Luni- Vineri 12 - 22
Sâmbătă și Duminică 10 - 22

Telefon: +4 0758.330.540

Newsletter

Inscrie-te la newsletter!
Vei putea primi informatii legate de preturi si alte noutati.

Partenerii nostri